Fældning / flis

Flishugning og træfældning på fyn

Flishugning

Få træet skåret i småstykker – til mindste flis

Børge Schäfler Skoventreprenør rydder hegn og tilbyder flishugning af ældre kulturer som f.eks kirsebær, æble træer, jule træer osv. Det flises og afsættes typisk på varmeværker.
Vi tilbyder flishugning med en traktortrukket TP400 flishugger, som kan køres rundt i plantager, skove og langs hegn og klare op til 40 cm stammer.
Derudover har vi en stor Jenz 581 stakhugger, der oparbejder stammer op til 70 cm tykkelse.
Kontakt os og få et godt tilbud på flishugning.

Træfældning

Hælder træet, fælder vi

Vores ekspertise og primære opgaver inden for træfældning er fældning af skov og hegn. Skovejer, Skovdyrkerforeningen, HedeDanmark, Naturstyrelsen er nogle af vores typiske kunder. Hvis der står et træ og er til gene i private haver løser vi gerne opgaven, vi topkapper, evt. med lift, beskærer eller fælder og alt efter aftale med kunden rydder vi op og stubfræser.

Indhent et tilbud på træfældning eller flishugning

Har du brug for professionel hjælp til træfældning/flishugning? Så kontakt os i dag på 20 65 72 62 for at få et bud på træfældning af dine træer.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 20 65 72 62 eller send en mail til mail@schaefler.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.